14-05-2017 Circusworkshop op 10 juni!

Om dit sportieve jaar leuk af te sluiten, hebben we een leuke eindejaaractiviteit bedacht voor al onze jeugdleden. We willen jullie uitnodigen voor een circusworkshop op zaterdag 10 juni . Deze wordt georganiseerd door Jeugdcircus Saranti uit Leeuwarden.

In deze workshop gaan jullie een uur lang leuke verschillende circusonderdelen oefenen. Op dit moment is het programma nog niet helemaal bekend, maar de onderdelen zijn waarschijnlijk koord, jongleren, acrobatiek, eenwieleren en schminken.

Deze workshop is voor alle kinderen vanaf groep 3. De jongere kinderen zijn welkom om te komen kijken en/of te worden geschminkt.

De workshop is tussen 9.00 en 12.00. Je krijgt later te horen welk tijdstip je verwacht wordt.

Het is belangrijk dat je je opgeeft voor 19 mei door een mail te sturen naar bestuurdynamyk@gmail.com. Vermeldt ook even in welke groep je zit.

Deelname is gratis voor leden mits je op tijd bent aangemeld. Daarna vullen we plaatsen op voor vriendjes/vriendinnetjes, tegen een kleine vergoeding mogen zij ook meedoen.

Ben je nieuwsgierig naar Jeugdcircus Saranti, kijk op www.saranti.nl of https://www.facebook.com/circus.saranti/?fref=ts

 

Saranti2