Mei 2017: Danswedstrijd in Jubbega

Dans1Dans2Dans3

 

 

 

 

 

 

Helaas is dit verslag in mei tussen de wal en het schip geraakt. Maar hierbij alsnog het verhaal van de allereerste danswedstrijd van onze meiden:

Zaterdag 13 mei 2017 hebben de dansgroepen meegedaan aan de danswedstrijd in Jubbega. Het IFKD ,iepen Frysk kampioenskip dûns, is een danswedstrijd voor alle niveaus en leeftijden. We zijn de ochtend begonnen met groep 1. De meiden zagen er fantastisch uit! Ze moesten de dans laten zien aan de jury en natuurlijk aan het publiek. Groep 1 deed het heel goed en ze hadden er veel plezier in! Tijdens de prijsuitreiking kreeg groep 1 allemaal een medaille voor het meedoen. Daarna was het de beurt aan groep 2. Ook zij hadden er zin in, maar waren ook wel een beetje zenuwachtig. De dans ging ook bij deze groep heel goed en heel veel pasjes gingen mooi gelijk. Groep 3 moest als laatste in de middag. Ze hebben mooi en tegelijk gedanst! Alle kinderen hebben het super goed gedaan! Het was de eerste keer dat we mee deden aan een wedstrijd, dus ook een hele leerzame ervaring. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan en gaan hard aan het werk voor de volgende show/wedstrijd! Goed gedaan meiden, juf is trots!