10-10-2012: Uitslagen Onderlinge Wedstrijden

Wegens technische omstandigheden is het de redacteur van deze website niet eerder gelukt om de uitslagen eerder op de site te zetten.
Voor wie hier dus al lang op heeft zitten wachten: excuses dat dit zo lang heeft geduurd. Met het toegankelijk maken van alle foto’s zijn we helaas nog bezig. ¬†Zodra dit is gelukt volgt uiteraard een update!

In het kader van better let as net, bij deze in ieder geval alsnog de mooie uitslagen van de afgelopen onderlinge wedstrijden:

Op niveau R3 ging de eerste prijs naar Femke Vlasma met 51.00 punten. De tweede prijs ging naar Bente Giesing met 49,50 punten en de derde prijs vielen in handen van Andrea Ynema met 47.90. Vierde werd Sanne Jongsma. met 46,10 punten. Femke heeft met haar overwinning tevens de wisselbokaal in de wacht gesleept.

Op niveau R2 was Alice Hoogland de winnares met 50.90 punten. Jildau de Boer volgde op de voet met 50.80 punten. De punten lagen dicht bij elkaar, want met 50.10 punten werd Tamara Brouwer derde.

In de selectiegroep wordt er op verschillende niveaus geturnt. Na vele mooie oefeningen won Cerinthe de Jonge met 49 punten. Tweede werd Iris Smit met 47,90 punten.

 

Comments

  1. wrote on augustus 10th, 2017 at 6:25 pm

    95Jetta

    Hello blogger, i must say you have high quality posts here.
    Your website should go viral. You need initial traffic only.

    How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

Add a comment